Η Εταιρεία

Η Fractal Productions είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών. Ιδρύθηκε το 2005 από τον Γιάννη Αγγελάκη με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης, εταιρικών και promotional video, μουσικών video clips. Οι υπηρεσίες που παρέχει, περιλαμβάνουν την ενοικίαση εξοπλισμού και τη διάθεση συνεργατών διαφόρων ειδικοτήτων αλλά και την ολοκληρωμένη παραγωγή ενός έργου από την ανάπτυξη σεναρίου μέχρι το τελικό στάδιο του post production.

Σήμερα η Fractal Productions είναι μία δραστήρια εταιρεία παραγωγής στην Βόρεια Ελλάδα και σε συνεργασία με άλλες εταιρείες έχει αποσπάσει αριθμό βραβείων που αντιπροσωπεύουν την ποιότητα, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία των εργασιών της.

Γιάννης Αγγελάκης

Yiannis Angelakis

Ο Γιάννης Αγγελάκης δούλεψε ως DJ, μουσικός παραγωγός και μαθηματικός στην Μέση Εκπαίδευση μέχρις ότου ανακάλυψε τον θαυμαστό κόσμο της κινηματογραφίας. Απέκτησε δίπλωμα πάνω στα Ψηφιακά Μέσα από το American College of Thessaloniki. Είναι πιστοποιημένος χρήστης Avid.

Δούλεψε ως μοντέρ για την κρατική τηλεόραση, πέρασε από όλα τα στάδια της παραγωγής από runner μέχρι διεύθυνση παραγωγής και διαπίστωσε ότι ο πιο γρήγορος τρόπος να μαθαίνεις είναι η εμπλοκή και η αγάπη για ένα πρότζεκτ.

Η συγγενική σχέση του με τη μουσική μετουσιώνεται στα ντοκιμαντέρ Χειμερινοί Κολυμβητές, Μουσικό Χωριό και σε συνεργασίες με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Τμήμα Μουσικής Τέχνης και Επιστήμης του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.

 

Dangerous Productions

Dangerous Productions Logo

Η εταιρεία παραγωγής Dangerous Productions Ανοίγει σε νέο παράθυρο/καρτέλα ιδρύθηκε το 2004 στη Θεσσαλονίκη από τον Ανδρέα Σιαδήμα, και σήμερα είναι μια αναγνωρισμένη εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται με έμπειρους επαγγελματίες του οπτικοακουστικού χώρου.

Η σταθερή παρουσία σε αναγνωρισμένα εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ με ταινίες και ντοκιμαντέρ, καθώς και η συνεχής αύξηση πελατών καθιστούν την Dangerous Productions μια εταιρεία με δυναμική προοπτική.
Επενδύοντας σε γνώση και σύγχρονο εξοπλισμό, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα της οπτικοακουστικής παραγωγής στην ψηφιακή εποχή.

Με γνώμονα την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα στις εκάστοτε ανάγκες, η εταιρεία εικονοποιεί ιδέες και προτείνει δημιουργικούς τρόπους προβολής.
Στόχος της εταιρείας είναι η υψηλής ποιότητας παραγωγές σε ανταγωνιστικές τιμές.

Dada-Art

Dada Art Logo

Η Dada-Art Ανοίγει σε νέο παράθυρο/καρτέλα δημιουργήθηκε το 2001 από μία ομάδα καλλιτεχνών από την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Άγγλία, την Γαλλία και την Γερμανία. Ο στόχος της ομάδας ήταν να διασκευάσει με μία ιδιαίτερη ματιά, κλασσικά θεατρικά έργα.

Τα τελευταία χρόνια, η Dada-Art έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της, στην οργάνωση και παραγωγή εταιρικών event, τηλεοπτικών διαφημιστικών σποτ, μουσικών video clip και ταινιών.

Η Dada-Art έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Thievery Corporation, Marc Almond, Julie Cruise, Wim Mertens, Nouvelle Vague, Alice Cooper και με έλληνες καλλιτέχνες όπως η Δήμητρα Ματσούκα, ο Στράτος Τζόρτζογλου, η Έλενα Πέγκα, η Δήμητρα Παπαθωμά, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και πολλοί ακόμα.

Το moto της εταιρίας πάντα το ίδιο, Brilliance with a twist.

Two Thirty Five

235 Logo

Η Two Thirty Five Ανοίγει σε νέο παράθυρο/καρτέλα είναι εταιρεία film post production με έδρα την Αθήνα. Προσφέρει υπηρεσίες στη διεθνή κινηματογραφική βιομηχανία, επεξεργαζόμενη όλα των φορμά τραβήγματος και διανομής, αναλογικά και ψηφιακά. Από το έτος ιδρύσεως της το 2007, η εταιρεία έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα βραβευμένα φίλμ, μεταξύ των οποίων τα εξής: Beyond the Hill (Berlinale Forum 2012), Unfair World (San Sebastian 2011, Rotterdam Spectrum 2012), Man at Sea (Berlinale Panorama 2012), Attenberg (Rotterdam 2011, Sundance 2011, Venice 2010, Toronto 2010), Strella (Berlinale Panorama 2009), Correction (Berlinale Forum 2008) και πολλά άλλα.